A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гонтівський ліцей Чернівецької селищної ради Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

День Державного Гімну України

10 березня - день становлення одного з головних символів нашої держави. Саме цього дня у 1865 році на роковинах Тараса Шевченка в польському місті Перемишль уперше прозвучав майбутній гімн України - твір композитора Михайла Вербицького на слова поета Павла Чубинського.

10:19 11.03.2024

Шевченківський тиждень

У нашій школі вже традиційно перша декада березня починається Шевченківським тижнем, який присвячений життю і творчості великого українського поета - Тараса Григоровича Шевченка.

10:11 11.03.2024

Всесвітній день цивільної оборони

1 березня щорічно відзначається ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОЇ ОБОРОНИ. Саме в цей день набрав чинності статут Міжнародної організації цивільної оборони, який ухвалили 18 держав.

09:57 01.03.2024

Пліч-о-пліч. Футзал

    Участь у  ІІ територіальному етапі проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу. Представляємо команду « Африканський скорпіон» Гонтівського ліцею. Сама назва має асоціацію з Африкою та скорпіоном, любителів року з гуртом Scorpions (Скорпіонс) .Скорпіони  відомі своєю рішучістю, спритністю та чутливістю. Їх характер часто описується як сміливий, але одночасно обережний. Вони здатні до глибокого аналізу ситуацій, що дозволяє їм приймати виважені рішення. Scorpions (Скорпіонс) — легендарний німецький рок-гурт, заснований 1965 року по сьогодення. Для стилю групи є характерними як класичний рок, так і ліричні рок-балади. Гурт є одним з найвідоміших у світі.

14:40 27.02.2024

День української жінки

25 лютого – День Української жінки Запровадили День українки на честь дня народження найвідомішої української письменниці й громадської діячки Лесі Українки, яка є символом стійкості, своїх принципів і позицій, за які вона боролася.

09:48 26.02.2024

Пліч-о-пліч. Теніс, шашки шахи

     Команди навчальних закладів Гонтівського та Лозовського ліцею гідно заявити про себе у Всеукраїнському проєкті «Пліч-о-пліч: Всеукраїнські шкільні ліги» на спільних змаганнях Гонтівсько-Лозівського старостинського округу. За ініціативи та підтримки старости Шведи Сергія Івановича пройшли захоплюючі змагання по тенісу, шашках та шахах. Метою зустрічі є не лише популяризувати спорт серед школярів, але й підтримати   фізичне виховання в наших ліцеях. Це ключ до виховання культури здоров’я, що є важливою складовою всебічної освіти.

15:01 23.02.2024

Міжнародний день рідної мови

Кожного року 21 лютого увесь світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Це свято досить молоде. Воно було запроваджено у листопаді 1999 року згідно тридцятої сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО з метою захисту мовної й культурної багатоманітності. Історія свята, на жаль, має трагічний початок.

09:38 21.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора