A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гонтівський ліцей Чернівецької селищної ради Вінницької області

результати моніторингу обізнаності здобувачів освіти з питань академічної доброчесності

Дата: 25.01.2023 11:41
Кількість переглядів: 11

Про результати моніторингу обізнаності здобувачів освіти з питань академічної доброчесності

В опитуванні взяли участь 72 учні ліцею.

1.Діаграма відповідей у Формах. Назва запитання: Клас. Кількість відповідей: 72 відповіді.2.Діаграма відповідей у Формах. Назва запитання: Чи знайомі Ви із поняттям «академічна доброчесність»?
. Кількість відповідей: 72 відповіді.

3.Діаграма відповідей у Формах. Назва запитання:   Чи проводяться з Вами бесіди про важливість дотримання академічної доброчесності: неприпустимість списування та плагіату, необхідність вказувати джерела інформації, які використовуються тощо?  
. Кількість відповідей: 72 відповіді.

4.Фото без опису

5.Фото без опису

6.Діаграма відповідей у Формах. Назва запитання: Які, на Вашу думку, причини спричинення академічної недоброчесності існують в школі?
. Кількість відповідей: 72 відповіді.

7.Фото без опису

Здобувачі освіти переважно ознайомленні з академічною доброчесністю, намагаються не порушувати її. Але є такі учні, які потребують більше роз’яснювальної роботи з даного питання. Вчителям необхідно розповідати про існування такого явища, його види та відповідальність. Оскільки саме учні – те покоління, яке згодом формуватиме майбутнє нашої країни, – саме в них насамперед потрібно закладати цінності доброчесної поведінки. 

Вважаю, що доброчесність у навчанні вчителям необхідно розглянути в ході підготовки до уроків, виховних годин, бесід, дискусій, батьківських зборів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора