A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гонтівський ліцей Чернівецької селищної ради Вінницької області

Засідання МС природничо-математичного циклу

Дата: 01.02.2024 11:09
Кількість переглядів: 9

     Згідно річного плану роботи  ліцею  29 січня 2024 року відбулось засідання методичної спільноти вчителів природничо-математичного циклу.   Керівник Фащевська М.Є ознайомила з планом роботи спільноти на ІІ півріччя навчального року. Педагоги розглянули  інноваційні технології для підвищення  рівня навчальних досягнень школярів на уроках природничо-математичного циклу,  створення умов для формування міжпредметних зв‘язків.

Фото без опису
Фото без опису

 

Із питанням про використання інтернет – ресурсів  на уроках природничо-математичного циклу виступив вчитель інформатики Бабій В.А. Було розглянуто технології створення, накопичення, зберігання та доступу до веб-ресурсів (електронних ресурсів) навчальних дисциплін (програм),  створення веб-сторінки для школярів навчальних дисциплін природничо-математичного циклу:  розглянути інноваційні технології для підвищення  рівня навчальних досягнень школярів на уроках природничо-математичного циклу,  створення умов для формування між предметних зв‘язків.


Фото без опису

 

Про впровадження  інноваційних форм і методів роботи для забезпечення розвитку розумової діяльності учнів на уроках математики розповіла Стах Г.В.

 


Фото без опису

 

 Відкритий  урок з біології, як засіб професійного самовдосконалення вчителя, проаналізувала вчителька Гнатишина В.Ф.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора