A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гонтівський ліцей Чернівецької селищної ради Вінницької області

Казковий калейдоскоп

Дата: 28.12.2021 09:38
Кількість переглядів: 67

У святкові новорічні дні кожен із нас чекає на диво, адже віримо, що це час, коли всі бажання та чудеса стають реальністю. Безсумнівно, сюрпризи та подарунки люблять усі без винятку. Новорічні свята є радісною подією, особливо для дітей, коли збуваються мрії.

Фото без описуПройдешній рік щирий на подарунки та увагу з боку депутата  Верховної ради Лариси Миколаївни Білозір. Учні   весело відпочили на  святкуванні відкриття головної ялинки в смт.Чернівці ,отримали позитивний заряд емоцій та подарунки , були активними учасниками заходів району , де мали зустрічі з Л.Білозір. З ініціативи Лариси Білозір при участі у Програмі мікрогрантів для громад «Якісне освітнє середовище » замінено вікно та вхідні двері столової.  

У Гонтівському ліцеї весело , грайливо , з дотриманням всіх протиепідемічних вимог, проведено  ранок «Новорічні зірочки» для учнів початкових   та середніх класів і вечір

«Казковий калейдоскоп» для учнів 8-11 кл. До свята готувалися всі заздалегідь. З початку грудня розпочала свою роботу Майстерня Діда Мороза. Для того, щоб створити святковий настрій, діти своїми руками виготовляли чудові новорічні декорації і прикраси. На святі панувала казкова атмосфера. Свято видалось веселим та цікавим, адже діти разом Дідом Морозом, Снігуронькою та іншими казковими персонажами танцювали, співали, відгадували загадки,   розповідали вірші і скоромовки, ну й звісно ж, без новорічних подарунків на святі не обійшлось. А щедрими на Новорічні подарунки та сюрпризи були депутат Вінницької обласної ради Бень В. В., голова Чернівецької селищної ради Бень О. П., староста округу Шведа С.І., керівник ФГ « Вільно»  Цибульський В.В . 

Бень Олена Петрівна, голова Чернівецької селищної ради  ,  привітала колектив із святами.  та   передала подарунки всім дітям від депутата Вінницької обласної ради Беня Віталія Вікторовича,  "Стратегії добра"  та партії «Українська стратегія Гройсмана».

  Солодкі та щирі подарунки  вручено на Новорічні свята від ФГ « Вільно», керівник Цибульський В.В.,учням-призерам –переможцям районних предметних олімпіад та спортивних змагань, дітям соціально-пільгових категорій , дітям з особливими потребами та тим, що в складних життєвих обставинах. « Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашим родинам добро, мир, достаток і Божу благодать» - побажав Цибульський В.В.

  А ще стався один сюрприз…На підсумкову загальношкільну лінійку завітав староста Шведа Сергій Іванович. Учні школи покласно підвели підсумки пройдешнього року , закінчення І семестру. У звітах відобразили всю історію шкільного життя за даний період. За результатами робити дирекція школи вручила Грамоти, Дипломи, Подяки. До слова запросили старосту Шведу С.І. який привітав всіх зі святами та започаткував вперше   грошовий олімпійський преміальний фонд учасникам навчально-виховного процесу. Грамоти та грошові винагороди ( в пропорційному еквіваленті) вручено учням за І, ІІ та ІІІ призове місце в районному етапі предметних олімпіад, спортивних змагань та учителям за результативність роботи. Дані грошові винагороди зароблені власним інтелектом та знаннями.«Щасливі дитячі усмішки – це найкраща оцінка діяльності будь-якого представника влади, - зазначив  Сергій Іванович. Від спілкування з дітьми йде величезний позитив, тому преміальний фонд і надалі всіляко сприятиме та буде підтримувати розвиток освіти на селі. Турбота про дітей є щоденною, не лише в дні свят».

 Результатом спілкування з гостями став гарний настрій учителів , а щасливі очі дітей та їх усміхнені личка були красномовним свідченням щирої вдячності за турботу, тепло та увагу до них. Від цього на душі стає ще радісніше й урочистіше, бо в рік новий потрібно нести тільки найсвітліші почуття та найкращі наміри.

Щиро вдячні Вам за подарунки та вітання, взаєморозуміння, підтримку та допомогу. Зичимо Вам міцного здоров'я, щастя та нових звершень. Зі святами Вас!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора